EDUARD ROUSAUD GUANYA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY SUB-18

EDUARD ROUSAUD GUANYA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY SUB-18

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya Matx Play sub-18 al Club de Golf de Barcelona. En aquest torneig hi participen un selecte grup de jugadors (8 per categoria), amb els quatre primers del rànquing més quatre invitacions de la Federació Catalana de Golf.

Després de dues jornades espectaculars, el nostre soci Eduard Rousaud es va endú la primera posició en categoria BOY per 5/4, per davant del jugador Ignacio de Pineda. Per la seva banda, Dana-Helga Puyol va estar a punt d’emportar-se el liderat però finalment Laura Pasalodos li va prendre avantatge.

A més a més, els nostres socis Marcel Fonseca, Andrea de Sentmenat i Nina Rissi van quedar semifinalistes en les seves categories, oferint grans actuacions esportives.

Felicitar també als altres socis que van participar en les dues jornades: Gonzalo Macaya (categoria Boys), Lucas Mota (categoria Boys), Agustí Quinquilla (categoria cadet), Alejandro Cogollo (categoria cadet), Pablo Dalmau (categoria aleví), Josep Mª Serra (categoria infantil), Bruno Cami (categoria infantil), Inés Dorado (categoria girls) i Ana Martínez (categoria infantil)

Los comentarios están cerrados.