MAGNÍFIC TORNEIG PER MIREIA PRAT, SEGONA AL TERRE BLANCHE LADIES OPEN

MAGNÍFIC TORNEIG PER MIREIA PRAT, SEGONA AL TERRE BLANCHE LADIES OPEN

La nostra sòcia professional Mireia Prat acaba d’aconseguir una magnífica segona posició al primer torneig de la temporada del Let Access Series.

Va jugar molt sòlida durant les tres jornades amb un resultat de 72+72+68 per acabar amb 212 cops, 4 sota par i empatant amb la francesa Sophie Giquel-Bettan. La guanyadora del torneig va ser la també francesa Valentine Derrey amb un total de 204 cops (-12).

La Mireia està veient recompensades les seves jornades d’entrenament al camp. Aquest bon resultat li permet una plaça per jugar el Lalla Meryem Cup 2017 a Rabat del 13 al 16 d’abril.

Declaracions

‘Estic contenta d’haver començat amb bon peu! Al torneig vaig anar de pitjor a millor. Bé, els tres dies van ser molt bons però els dos primers dies que vaig jugar al par, vaig jugar molt bé fent sis i cinc birdies els dos dies i va ser una llàstima perquè els bogeys i un doblebogey que vaig fer cada dia van ser per fer més putts del compte en alguns greens.

L’últim dia jo sortia en la posició tretze, amb cap expectativa de res, l’únic que volia era fer el meu joc i intentar seguir el joc dels altres dies que estava jugant molt sòlida, jugant molt bé el joc llarg i deixant boles molt a prop de bandera. Amb les boles que no estaven tan a prop m’estava enredant una mica amb els putts així que l’últim dia vaig sortir a intentar gaudir, a intentar fer el joc del dia abans i a evitar els greens de tres putts (i algun de quatre que vaig fer), i així va ser! No vaig fer cap bogey l’últim dia! Vaig fer quatre birdies, l’últim al forat 18.

Estic molt contenta perquè la veritat es que necessitava una bona volta, un bon torneig per tornar a estar a dalt com ho havia estat fa un parell d’anys, i molt contenta a més a més per la plaça que m’he guanyat en el torneig de la setmana que ve del Circuit Europeu al Marroc. Hi havia una plaça per una de les top tres del torneig que no estigués exempta en el torneig de la setmana que ve, o sigui que vaig ser jo i estic molt contenta!

Ara a seguir en aquesta línia i només puc dir que estic súper contenta perquè tot aquest mes he treballat intensament, he entrenat molt i recollir alguns bons fruits sempre és una alegria en aquest esport. ‘

Los comentarios están cerrados.